Klimaskole

Vision for klimaskolen

Lindebjergskolen er klimaskole. Det betyder at, Lindebjergskolens elever skal blive de bedste til at tackle de udfordringer, som  vi står overfor med hensyn til klimaændringer- både indenfor energi, håndtering af regnvand, transport og mad.

Skolen har  følgende 5 visioner:

• Skolen skal håndtere regnvand på egen grund
  • Skolen skal være selvforsynende med el og varme
  • Skolen skal visualisere forbruget af el, vand og varme på et display på internettet, der opdateres hvert 12. minut.
  • Skolen skal skabe sammenhæng mellem læring om sund og klimarigtig mad på Lindebjergskolen og i praksis i Gundsølillehallen
  • Skolen skal hvis muligt indtænke bæredygtig transport, fx skolebus drevet af brændselsceller, el eller biogas produceret af lokal biomasse

Kommende projekter

I løbet af 2014 uddanner skolen nye klimmaambassadører. Eleverne er fra fra skolens  6-7 klasser